Så nära...

Äntligen är den nya burken på plats (pajat moderkort på den gamla), så nu har jag en himla massa nya gigabyte att bre ut mej på! Nu ska jag bara flytta över infon från gamla disken till den nya så ska allt vara återställt (inte helt lätt, eftersom den gamla disken är en IDE och den nya datorn bara jobbar mot SATA, men den hygglig datorfirman lät mej låna en adapter över helgen)

Idag var det dags för flygning igen. Klartecken från läraren kl 11, på plats på klubben 12.30. Såg dimmoln på avstånd ut mot havet. En genomgång av dagens pass (bedömningslandning) och så ut i GustavNiklas ffg sedan den 8 februari. Hann precis ställa in sätet när läraren kom ut och spanade mot havet. Ser inte bra ut, vi får nog ställa in. Jag tittade och såg dimman som nu nått fram till andra banänden och insåg suck.

Vi gick in i klubbhuset för att bida vår tid i väntan på eventuell bortblåsning. Då upptäckte vi att Kullaflygs kärra höll på att taxa ut och rulla in i dimman som nu nått närmaste banände. Idè: Vi bad tornet att be piloten att kolla upp eventuell bakkant på dimmolnet när han ändå flög över. Naturligtvis såg han inget slut på molnet, så vi ställde in hela klabbet och körde hem igen.

Så var det med det... nu blir det inget flyg förrän på torsdag...i bästa fall .


Förresten Erik: Klubbens nya Katana har ännu så länge reggen G-BWTA.


Kommentarer
Postat av: Erik

Okej, tack! / Erik Andersson

2007-03-02 @ 19:22:12
Postat av: PC

och METAR på Arlanda idag avslutades med RTSPPA =( Kan trösta dig med att det är inte bara ni skåningar som har uselt väder. =)

Postat av: anders

Hej Gerth,
känner igen det där. Fast min flygning idag blev inställd redan igår då taf:arna sa OVC001 och Freezing F(r)og hela dagen.
När man inte får flyga ifr så får man ha tålamod...
Hoppas däremot på flygning imorgon enligt följande;
(FPL-SEGON-VX
-C172/L-SD/C
-ESKC0930
-N0090A025 DCT LNA DCT DKR DCT
-ESKN0055
-RMK/SKOL UPPSALAFK DOF/070303 ORGN/ESSAZPZX)
In i dimman!

2007-03-02 @ 21:32:30
URL: http://tupplur.blogg.se
Postat av: anders

Fick flyga idag!! :)

2007-03-03 @ 21:21:54
URL: http://tupplur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback