Stormigt lov

Jaha, så sitter man här i sin ensamhet. Ovanligt en onsdagkväll, när teorin normalt sett tar upp hela kvällen. Men nu är det sportlov, så då är alla pedagogiska aktiviteter inställda. Därav lugnet - och resten av familjen har gått till kojs.

För övrigt är det ett hejarns snöoväder utanför fönstret:
ESTA 212150Z AUTO 11025G39KT 1100 R14/P1500N R32/P1500N -SN FEW014
     M03/M04 Q1012=
(Intressant (?) är här att sikten på banorna 14/32 är mer än 1500 m åt norr, annars bara 1100 m)
Och det ska tydligen fortsätta i samma spår i morgon. Detta gör att den emotsedda sportlovsflygningen för skolungdom är inställd.
Flygning för egen del är också utesluten; på tok för mycket vind i femdygnsprognosen från SMHI/DMI. Det får bli nästa onsdag/torsdag i bästa fall. Suck.


Satt en stund med 1000 frågor igår, med fokus på luftfartssystemet. Jag insåg att jag hade lite dåligt koll på avsnittet - mycket av typen "I vilken publikation hittar du bla bla?" Det kan nog behövas lite pluggning där.

En liten familjeparentes: Var på Kungsbygget med mellansonen igår. Trots sportlov var det ödsligt där - även Vallåsen verkade ha alldeles för lugnt. Passade oss förträffligt, då Axel kunde träna (nästan) ostört i backen! Reflektion kolon Vädret med grönt (dittills) överallt utom i backen tar väl bort den alpina längtan för folk, och de som har den kvar ägnar väl denna veckan till Alperna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback